avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Vesti i obaveštenja ››
  2013. godina ›› 2012. godina ›› 2011. godina ›› 2010. godina ›› 2009. godina

23.12.2009.     Roman o životu, teškoćama i pobedi jedne žene.

Gačanka je prvi roman Jadranke Milošević koji predstavlja gorku životnu priču, priču kakvu samo život može napisati. Radnja romana locirana je u dve različite sredine i dva različita vremena. Dva potpuno različita sveta. S jedne strane je to hercegovački krš, vrletan i tvrd kao i njegovi žitelji, sa svojim običajima. S druge strane, urbana ali sredina kasabskog tipa, gde svako svakog zna i gde se priča sazna pre nego što je i ispričana... više


16.12.2009.     Novi lunarni kalendar!

Lunarni kalendar za 2010. godinu je novo izdanje ovog popularnog godišnjaka koji prati mesečeve mene, položaj i uticaj Meseca na čoveka kako u toku meseca, tako i u toku čitave godine. Kao i uvek, pored standardnog lunarnog kalendara, u njemu ćete moći da pronađete zanimljive vežbe i metode lečenja, koje prate određeni period u godini kada se one najefikasnije mogu primeniti. Pogledajte mesečeve mene i pročitajte više o lunarnom kalendaru.


09.12.2009.     "Predvorje snova" Ane Zgonjanin

U izdanju Prometeja izašla je knjiga mlade autorke Ane Zgonjanin, koja je do sada izdala jednu zbirku pesama. Ovaj put u njenoj drugoj knjizi pod nazivom "Predvorje snova" autorka prikazuje svoj dosadašnji literarni rad koji se sastoji od priča, pripovetaka i pesama. Na jednom mestu možete se upoznati sa stvaralačkim putem Ane Zgonjanin, koju žanrovi nisu ograničavali, već su je samo podsticali da na različite načine iznese emocije i razmišljanja.


28.10.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Prostata"

Knjigu "Prostata" predstavićemo 31. oktobra na Radiju Beograd 202 u okviru emisije Vikend jutro. U knjizi "Prostata" razmotreno je šta je prostata, koje su njene funkcije i oboljenja, zašto se ta oboljenja javljaju i predočene su najraznovrsnije metode lečenja i profilakse. Znanja izložena u ovoj knjizi mogu pomoći mnogim muškarcima da se izleče i postanu zdravi.


23.10.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Sve o zatvorima"

Knjigu "Sve o zatvorima" predstavićemo 24. oktobra na Radiju Beograd 202 u okviru emisije Vikend jutro. Knjiga govori o opstipacijama kod ljudi i predlaže metode ublažavanja i izlečenja ove neprijatne bolesti. U njoj ćete pronaći preporuku o promeni ishrane, kao i koje namirnice i u kom obliku je najbolje unositi u organizam. Poslušajte prilog o ovoj knjizi na radiju Beograd 202 u emisiji Vikend jutro koja se emituje u terminu od 6:00-9:00.


23.10.2009.     Drugo izdanje knjige "Gladovanje"

Iz štampe je izašlo drugo ponovljeno izdanje knjige "Gladovanje" ruskog autora Malahova. Sama reč gladovanje sigurno je da izaziva određenu negativnu reakciju, jer to je reč za nešto što zapravo niko ne želi. Naročito je na našem podneblju ukorenjen strah od gladi, jer su se na našim prostorima veoma često vodili ratovi i bivale su razne nestašice, tako da je glavno bilo biti sit i nahraniti porodicu. To je potpuno normalno, pa čemu onda ova knjiga? Kratak odgovor bi bio da se pravilnim gladovanjem i ono što je naročito bitno pravilnom pripremom organizma za gladovanje, zapravo čovekov život može produžiti. Ovo je knjiga o efektima lekovitog gladovanja, koje se primenjuje u lečenju oboljenja od gripa, pa do jako onih jako teških o kojima niko ne želi ni da razmišlja. Takođe može se primenjivati u preventivne svrhe radi čišćenja organizma od toksina...


21.10.2009.     Prilozi o knjigama alternativne medicine

Na našem video kanalu dodati su prilozi o knjigama:
- Osnovna znanja o životu i zdravlju
- Uticaj okoline na čovekovo zdravlje
- Tumori
Ako vas zanima literatura o zdravom životu i alternativnoj medicini, preporučujemo vam da poslušate ove priloge jer vam pored opisa knjiga koji se nalaze na našem sajtu, mogu približiti sam sadržaj knjige.


19.10.2009.     Nova knjiga Marka Smukova

Marko Smukov je do sada napisao dvadesetak knjiga, koje su uglavnom inspirisane istinitim događajima. Najnovija knjiga "Gde je Lana" je priča o devojčici koju život nije mazio i koji se na nju obrušio čitavom snagom. To je priča o devojčici koja pored svega ume da se suprotstavi takvim događajima i koja tačno zna šta hoće, ali i ono šta neće. Sam roman je napisan u neobičnom stilu. Potpuno je napisan u formi dijaloga, bez pripovedanja samog autora ili nekog od lica iz romana. Na taj način, postignuta je izrazita dinamičnost radnje, pa vas knjiga i samim stilom pisanja ali i radnjom vuče da se što pre približite kraju i otkrijete gde je Lana.


16.10.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Urinoterapija"

17. oktobra na Radiju Beograd 202 predstavićemo još jednu knjigu alternativne medicine. Ovaj put u pitanju je "Urinoterapija". Ova knjiga izaziva oprečna mišljenja. Dok se jedni čude kako je moguće uopšte upotrebljavati urin u svrhu lečenja, drugi ga koriste i sa manje ili više uspeha rešavaju svoje zdravstvene probleme. Ako ste zaintrigirani ovom tematikom poslušajte prilog o ovoj knjizi u emisiji "Vikend jutro" na radiju Beograd 202 u terminu od 6:00-9:00 na talasima Radija Beograd 202.


13.10.2009.     Trgovina muškarcima u Srbiji

Izašla je knjiga koja je u potpunosti posvećena trgovini muškarcima u Srbiji. Trgovina i nasilje nad ženama je tema koja je prisutna u javnosti, medijima, ali i naučnim krugovima koje se bave ovom tematikom. I pored toga ona zaslužuje više prostora jer to su događaji koji ne prestaju i kod žrtava ostavljaju neretko trajne posledice. Međutim tema trgovine i nasilja nad muškarcima, je dugo bila zapostavljena. Tek pre izvesnog vremena počela je da se probija u javnost. Ova knjiga daje potpuni uvid u trgovinu muškarcima u Srbiji. Inače na ovu temu postoji malo radova i empirijskih istraživanja, kako u Srbiji tako i u zemljama u okruženju.


09.10.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Čeličenje organizma i lečenje vodom"

Nakon letnje pauze, nastavljamo sa predstavljanjem knjiga na radiju Beograd 202. U subotu 10.10.2009. u emisiji "Vikend jutro" biće predstavljena knjiga "Čeličenje organizma i lečenje vodom", Genadija Petroviča Malahova. Prikaz knjige priredio je novinar Dejan Bulajić, a tom prilikom najbržim slušaocima biće poklonjen primerak ove knjige.
"Vikend jutro" se emituje u terminu od 6:00-9:00 na talasima Radija Beograd 202, a frekvencije na kojima se emituje ovaj program možete pogledati ovde . Takođe program možete pratiti uživo i preko internata.


08.10.2009.     Prometej na Beogradskom sajmu knjiga

Izdavačka kuća "Prometej" će izlagati svoje knjige i na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu. 54. Međunarodni beogradski sajam knjiga biće održan u periodu od 26.10. do 01.11.2009. godine. Naš štand se nalazi galeriji hale 1. Posetite nas!


05.10.2009.     Diplomatija i pregovaranje u informacionom društvu

Iz štampe je izašla prva knjiga u Srbiji koja se bavi diplomatijom i pregovaranjem putem savremenih komunikacija, pre svega putem interneta što dovodi do potrebe uvođenja pojma elektronskog pregovaranja. Sa formiranjem informacionog društva, stvorile su se pretpostavke za mnogo brži i dinamičniji vid diplomatije koji zahteva mnogo brže odlučivanje. Takođe ono obezbeđuje samim diplomatama veći nivo sigurnosti, dok se obavezno mora postaviti i pitanje sigurnosti informacija u razmeni za vreme pregovaranja. U ovoj knjizi čitaoci se mogu upoznati sa pojmovima informacionog društva, digitalne podele, elektronskog učenja, kao i sa veštinama modernog pregovaranja i diplomatije. Opširnije


25.05.2009.     Kako se hraniti zdravo u periodu ekonomske krize

Otvorili smo novi deo sajta pod nazivom Tekstovi u kojima ćemo objavljivati interesantne tekstove i članke u vezi sa knjigama koje se nalaze u našoj ponudi. Kao prvi članak objavljujemo tekst pod nazivom Kako se hraniti zdravo u periodu ekonomske krize Georgija Nazarova. U ovom tekstu upoznaćete se sa autorovim iskustvima o ishrani u periodi poteškoća i nestašica i pročitati korisne savete o tome kako sačuvati novac pri kupovini zdravih i korisnih namirnica. Opširnije


23.05.2009.     Ishrana za osobe AB krvne grupe

Iz štampe je izašla i poslednja knjiga iz serijala kuvara za 30 dana po krvnim grupama. Poslednja knjiga je posvećena Ishrani osoba AB krvne grupe. Ovo je kuvar koji će Vas uputiti u jela koja su preporučena osobama AB krvne grupe. Na osnovu njega, a poštujući pravila o dobrim, neutralnim i lošim namirnicama za AB krvnu grupu, možete proširiti ovaj jelovnik, jelima po Vašem izboru i ukusu. Naravno na isti način, moguće je napraviti sopstveni jelovnik za svaku krvnu grupu ponaosob koristeći knjige za odgovarajuću krvnu grupu. Ishrana po krvnim grupama


22.05.2009.     Drugo izdanje knjige "Sve o zatvorima"

U prodaji se nalazi drugo ponovljeno izdanje knjige Sve o zatvorima - opstipacijama kod ljudi, čiji je autor Malahov.
Jedan od prvih simptoma poremećaja našeg organizma jeste zatvor. Ta sitnica kojoj u detinjstvu, mladosti i zrelom dobu čovek ne poklanja dovoljno pažnje, tokom godina može imati veoma ozbiljne posledice. Ova knjiga posvećena je razotkrivanju podmuklosti zatvora i ukazivanju na jednostavna i efikasna sredstva za otklanjanje zatvora, kao i za potpunu normalizaciju funkcije pražnjenja creva.


16.05.2009.     "Kako živeti zdravije u proleće"

"Kako živeti zdravije u proleće" je specijalni broj časopisa "Zdrav život" koji je ispunjen savetima za zdraviji život i savladavanje tegoba u prolećnom periodu. Ovaj specijal je pripremio Georgij Nazarov i deo je serije publikacija koje je posvetio zdravijem načinu života u različitim godišnjim dobima. Saznajte šta je to prolećni umor i kako ga otkloniti, koje namirnice je najbolje koristiti posle zimskog perioda u kojem najčešće zbog slabijeg kretanja dolazi do povećanja telesne težine. Pročitaćete mnogo korisnih saveta i naučiti nešto korisno.


02.05.2009.     Predstavljanje knjige "Samoizlečenje u XXI veku"

"Samoizlečenje u XXI veku" je sledeća knjiga koja će biti predstavljena na radiju Beograd 202. Emisija je na rasporedu sledeće subote 9. maja. Na stranici našeg video kanala preslušajte prilog o knjizi "Lečenje dvesta najrasprostranjenijih oboljenja" koji je emitovan na današnji dan.


27.04.2009.     Knjiga "Berza i berzansko poslovanje"

Berze, kao institucionalizovani oblik kapitala imaju izuzetno veliki značaj za funkcionisanje finansijskog i privrednog sistema svih tržišno-orijentisanih zemalja. Cilj ove knjige o berzama je da se približi sam značaj berze u današnjem vremenu i koliko pomaže fleksibilnijem, lakšem i plodotvornijem trgovanju. Upravo zbog tog značaja, kao i zbog zbog svoje posebne uređenosti, berze su istovremeno predstavljaju i svojevrsne javne institucije, čije obrazovanje odobrava država koja ujedno i kontroliše njihov rad. Više informacija pročitajte na Berze i berzansko poslovanje.


23.04.2009.     Knjiga "Kuvar zdrave ishrane - salate"

Još jedna knjiga Nazarova iz serijala Kuvara zdrave ishrane pod nazivom - "Kuvar zdrave ishrane - salate". U ovoj knjizi Nazarov pokazuje da salata ne mora biti samo klasičnog oblika, već može da se koristi i u obliku sendviča, punjenog povrća, da se priprema od klica, mariniranog povrća... kao i da salata može da posluži kao samostalan osnovni obrok. Takođe objašnjava i kako pripremiti namaze, umake i prelive za salatu. Na stranici Kuvar zdrave ishrane - Salate možete pročitati kako se pravi punjeni paradajz i salata od čičoke sa bundevom i šargarepom.


23.04.2009.     Predstavljanje knjige "Zdravlje muškarca"

Knjiga "Zdravlje muškarca" će biti predstavljena u emisiji "Vikend jutro" u subotu 25. aprila na radiju Beograd 202. Termin emitovanja priloga je posle 8 sati.


20.04.2009.     Predstavljamo knjigu "Kuvar zdrave ishrane - slatkiši"

Predstavljamo Vam knjigu "Kuvar zdrave ishrane - slatkiši". To je kuvar za pripremanje zdravih slatkiša, a među mnogobrojnim receptima naćićete one za pripremanje poslastica kao što su: torte i kolači, sladoledi, čokoladna jela, kremovi, voćne salate sa prelivom, posna slatka jela i još mnogo toga. Ono što je najvažnije jeste da su to sve recepti zdrave hrane i da se ne morate bojati lošeg uticaja na vaše zdravlje i liniju, ako se sladite njima. Na stranici posvećenoj ovoj knjizi Kuvar zdrave ishrane - Slatkiši možete pronaći recepte za pripremanje čokolade sa bananama i rolata od urmi i oraha. Uživajte!


17.04.2009.     Nova knjiga Malahova "Lečenje kerozinom"

Knjiga Lečenje kerozinom, todikampom i drugim ugljenikovim jedinjenjima je prva knjiga objavljena u Srbiji koja se detaljno bavi temom lečenja oboljenja upotrebom kerozina i preparata koji se dobijaju od njega. Ova metoda lečenja je pomalo kontroverzna, jer vlada mišljenje da je kerozin otrovan i kancerogen, što on sigurno i jeste kada se nepravilno upotrebljava, ali se pravilnom upotrebom, možda apsurdno zvuči, baš i koristi za lečenje raka i mnogih drugih oboljenja. Kerozin ima brzo-prodiruće svojstvo i u kombinaciji sa nekim lekovitim biljkama predstavlja lek koji se lako doprema do mesta oboljenja, duboko u telu čoveka. Jedan od najpoznatijih preparata na bazi kerozina koji se koriste u lečenju jeste Todikamp. Todikamp se sprema od zelenih oraha, koji se čuvaju u kerozinu određeni vremenski period i nakon toga se dobija lekovito sredstvo kojim se leče mnoga oboljenja. Dokaz za to su primeri ljudi, izloženi u ovoj knjizi, koji su se ovom metodom uspešno izlečili, često uz protivljenje lekara zvanične medicine.
Pročitajte više o knjizi Lečenje kerozinom, todikampom i drugim ugljenikovim jedinjenjima.


17.04.2009.     Predstavljanje knjige "Zdravlje žene"

U sledeću subotu 18. aprila na radiju Beograd 202 će biti predstavljena knjiga "Zdravlje žene" u emisiji "Vikend jutro".
Knjiga "Zdravlje žene" nedavno je doživela svoje drugo izdanje, a zašto je ova knjiga popularna poslušajte na Radiju Beograd 202. I ovoga puta najbrži slušaoci emisije moći će da dobiju ovu knjigu na poklon.


15.04.2009.     Predstavljamo knjigu "Kuvar zdrave ishrane - glavno jelo"

Predstavljamo Vam knjigu "Kuvar zdrave ishrane - Glavno jelo", prvu u nizu knjiga iz serijala Nazarova pod nazivom "Kuvar zdrave ishrane". Uz ovu knjigu ćete se osloboditi mita da je zdrava hrana skupa i da ju je teško pripremati. Uživaćete u ukusnim i na zdraviji način pripremljenim jelima. Svako, od početnika pa do vrlo iskusnih ljudi u pogledu zdrave ishrane, moći će da u njoj pronađe uputstva za sebe.
Posetite stranicu posvećenu knjizi Kuvar zdrave ishrane - Glavno jelo i saznajte kako se prave pljeskavice od pšeničnih klica, mleko od pšenice i pašteta od tofu sira.


14.04.2009.     Predstavljamo knjigu "Georgij Nazarov Vas savetuje"

Ova knjiga je za sve one koji se interesuju za okretanje ka zdravom životu, a zbog informacija sa raznih strana mogu se osetiti pomalo izgubljeni, jer ne znaju kome da poveruju i koji sistem da usvoje.
U knjizi Georgij Nazarov vas savetuje, želimo da čitaocima pružimo određena uputstva za zdraviji život i razrešimo dileme koje se javljaju kako prilikom prvih koraka u zdravim navikama, tako i kod ljudi sa velikim iskustvom u zdravom načinu života koji žele da se usavršavaju.


10.04.2009.     Predstavljamo knjigu "Korak po korak ka zdravom životu - ISHRANA" Georgija Nazarova

Knjiga "Korak po korak ka zdravom životu - ISHRANA" je prva knjiga koju je Georgij Nazarov, rođeni Moskovljanin, objavio na srpskom jeziku i do sada je zbog svoje popularnosti doživela nekoliko izdanja.
Ova knjiga je pisana u formi pitanja i odgovora koji će Vam otkriti mnoge činjenice koje se odnose na pravilnu ishranu, pripremanje zdrave hrane, štetne i korisne kombinacije namirnica. U njoj ćete naći i recepte za mnoga jela, a naučićete mnogo i o elementima i mikroelementima u hrani, njihovim dobrim i lošim stranama. Više o autoru Georgiju Nazarovu.


08.04.2009.     Predstavljanje knjige "Jačanje organizma u starijem dobu"

Sledeća knjiga u nizu koja će biti predstavljena slušaocima radija Beograd 202 je "Jačanje organizma u starijem dobu". Slušajte emisiju "Vikend jutro" 11. aprila i osvojite ovu knjigu kao nagradu.
Knjigu "Jačanje organizma u starijem dobu" Malahov je namenio, kako i samo ime kaže, starijoj populaciji tako što je iz svog sistema lečenja izdvojio one metode koje su najprimerenije ljudima ovog starosnog doba. Takođe posebna pažnja je posvećena onim oboljenjima koja su najkarakterističnija za starije ljude. Radio Beograd 202.


08.04.2009.     Knjige Georgija Nazarova u prodaji.

Izdavačka kuća "Prometej" sa zadovoljstvo obaveštava sve svoje čitaoce da smo uspostavili saradnju sa jednim od vodećih autoriteta na polju zdravog načina života u Srbiji, gospodinom Georgijem Nazarovim.
Georgij Nazarov je Moskovljanin koji već duži niz godina živi i radi u Srbiji, gde organizuje seminare o zdravom načinu života, podučavajući i prepričavajući svoja bogata iskustva u spremanju zdravije hrane i metodama čišćenja organizma. Njegove knjige se uglavnom i baziraju na zdravoj ishrani, jer je ona ključ čovekovog ozdravljenja i pročišćenja njegovog organizma.
Pratite novosti na našem sajtu, jer ćemo Vas redovno obaveštavati o knjigama gospodina Nazarova koje ćete moći da kupite preko nas, ili se jednostavno prijavite na našu mailing listu i sva obaveštenja ćete dobijati direktno na Vaš email.


06.04.2009.     Video kanal sa prilozima o knjigama.

Otvorili smo novi deo sajta na kojem ćemo objavljivati priloge o našim knjigama. Ovu sekciju sajta možete pogledati na adresi: Video kanal. Već smo vas obaveštavali o tome da se naše knjige predstavljaju na radiju Beograd 202. Sve prikaze knjiga priprema novinar Dejan Bulajić. Za početak ćete na našem Video kanalu moći da preslušavate ove priloge koji su prebačeni u video format, radi lepšeg prikazivanja. Za sada su tu dva priloga o knjigama Ishrana i hrana i Život bez parazita. Priloge ćete moći da pratite za svaku pojedičnu knjigu, ili da ih odgledate sve redom.


03.04.2009.     Drugo izdanje knjige "Zdravlje žene"

Izašlo je drugo ponovljeno izdanje knjige "Zdravlje žene". Po našem iskustvu u kontaktima sa čitaocima, došli smo do interesantnog podatka. A to je da su žene, mnogo više nego li muškarci, zainteresovane za principe zdravog života i da posvećuju više pažnje svome zdravlju. Takođe je interesantno da je knjiga Zdravlje žene , traženija i prodavanija od njenog pandana pisanog za muškarce pod nazivom Zdravlje muškarca.


02.04.2009.     Predstavljanje knjige "Život bez parazita" na radiju Beograd 202

Knjiga "Život bez parazita" će biti predstavljena u subotu 4.4.2009. na radiju Beograd 202 u emisiji "Vikend jutro", koja se emituje u terminu od 6:00-9:00. Prilog o knjizi "Život bez parazita" pripremio je novinar Dejan Bulajić, a nakon emitovanja priloga kao i ranijih subota, najbrži slušaoci dobiće na poklon knjigu.
Knjiga govori o vrstama parazita koji se mogu pojaviti u ljudskom organizmu, koji su najopasniji među njima, koje biljke imaju protivparazitno dejstvo i koji su praktični metodi čišćenja organizma od parazita. Poslušajte prilog o knjizi na radiju Beograd 202 u gore navedenom terminu.


26.03.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Ishrana i hrana"

Knjiga "Ishrana i hrana" će biti predstavljena u subotu 28.3.2009. na radiju Beograd 202 u emisiji "Vikend jutro", koja se emituje u terminu od 6:00-9:00. Knjiga "Ishrana i hrana" govori o sastavu hrane, upropaštavanju hranljivih materija u namirnicama nepravilnim pripremanjem i kuvanjem, o pravilnim kombinacijama namirnica, pravilnoj ishrani i o još mnogo toga. Poslušajte emisiju i saznaćete nešto novo o pravilnoj ishrani i zdravoj hrani.
Najbrži slušaoci će dobiti na poklon primerak knjige "Ishrana i hrana". Slušajte radio 202.


19.03.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Gladovanje"

Na radiju Beograd 202, u sledeću subotu 21.3.2009. u emisiji "Vikend jutro" biće predstavljena knjiga "Gladovanje". Saradnja sa radiom Beograd 202 se nastavlja i u emisiji "Vikend jutro" koja se emituje u terminu od 6:00-9:00, možete čuti najinteresantnije izvode knjige i upoznati se sa onim što lekovito gladovanje može da pruži čitaocu.
I ovaj put slušaoci će biti u prilici da na poklon dobiju ovu knjigu. Slušajte radio 202 preko internata i saznajte nešto novo o ovoj metodi lečenja.


16.03.2009.     Knjiga "Svingeri" Marka Smukova

Marko Smukov je autor koji je poznat po tome što ne beži od škakljivih tema u svojim romanima. Njegov roman "Svingeri" spada u red kontroverznijih romana koji se bave ovom temom na našem podneblju. Od sada knjigu možete nabaviti i preko nas. Za više informacija pogledajte prikaz knjige Svingeri.


13.03.2009.     Radijsko predstavljanje knjige "Čišćenje organizma"

U subotu 14.3.2009. u emisiji "Vikend jutro" biće predstavljena knjiga "Čišćenje organizma", Genadija Petroviča Malahova. Prikaz knjige priredio je novinar Dejan Bulajić, a tom prilikom najbržim slušaocima biće poklonjena upravo knjiga "Čišćenje organizma".
"Vikend jutro" se emituje u terminu od 6:00-9:00 na talasima Radija Beograd 202, a frekvencije na kojima se emituje ovaj program možete pogledati ovde . Takođe program možete pratiti uživo i preko internata.


07.03.2009.     Prikazi starijih knjiga

Na sajtu su dodati prikazi nekih starijh knjiga koje se još uvek mogu naći u prodaji. Uglavnom je u pitanju stručna literatura po veoma pristupačnim cenama. Pogledajte naslove u tabeli:
  2013. godina ›› 2012. godina ›› 2011. godina ›› 2010. godina ›› 2009. godina
 
Lekovite motivacije
Lekovite motivacije kod oboljenja želudačno-crevnog trakta

Izvozna strategija proizvodnog preduzeca
Izvozna strategija proizvodnog preduzeća

O Cincarima
O Cincarima

Umetnost vodjenja ljubavi
Umetnost vođenja ljubavi
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © Izdavačko grafičko preduzeće Prometej Beograd 2006-2019