avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Lekovite Sile ›› Urinoterapija
 
Urinoterapija

URINOTERAPIJA

Genadij Petrovič Malahov

prevod: Mahmut Šehić
treće izdanje
ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-82363-79-8
 192 strane
 A5
 990,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić
Knjiga Urinoterapija je napisana kao kompletan udžbenik za ljude koji žele da se informišu, da proučavaju i da se leče ovom metodom. U njoj možete otkriti svojstva i karakteristike urina, metode i načine njegove upotrebe. Možete se upoznati sa time kako da počnete sa ovakvom terapijom, šta možete da očekujete od nje i na šta treba biti spreman. Čitajući knjigu, čitalac će saznati koje se sve bolesti mogu lečiti ovom metodom i kojim receptima. Ono što ovoj knjizi daje poseban kvalitet jeste to što je ona, kao uostalom i sve knjige koje piše Genadij Petrovič Malahov, veoma primenljiva. Kao dokaz toga u knjizi su navedeni brojni primeri ljudi koji su bolovali od najrazličitijih bolesti i koji su primenom neke od metoda urinoterapije uspeli da se izleče."Naša mokraća (urin) ima mnoga lekovita i unikatna svojstva. U knjizi Urinoterapija razmatran je uticaj urina na čovekov organizam. Iscrpno su opisani drevni metodi i data savremena tumačenja te, bez sumnje, važne tečnosti. Na osnovu toga predlaže se potpuno drukčiji pristup upotrebi mokraće za poboljšanje našeg života i zdravlja. Namera je da se na konkretnim primerima iz prakse vidokrug čitalaca o metodima i načinima izlečenja proširi i da im se ukaže na nove načine lečenja.

U poslednje vreme sve je veće interesovanje za lečenje pomoću čovečje mokraće, tj. urinoterapijom. Koreni tog metoda lečenja sežu u daleku prošlost. Metod je poznat hiljadama godina.

Ako bismo analizirali drevne izvore, u njima bismo svakako pronašli dva načina upotrebe urina:
- za jačanje zdravlja i povećanje životne snage;
- za razvoj duhovnih sposobnosti, posebno natprosečnih.

O urinoterapiji postoji mnogo tekstova ne samo u drevnim spisima i knjigama poput Mahabharate, Šivambukaljpe, Nepotrebno za neznalice, iz XV veka, Izvor večitog uživanja i drugim, već i u popularnim savremenim publikacijama poput Žive vode, autora Armstronga, koji opisuje kako se pomoću urina uspešno leče bolesti: gangrena, različiti otoci (tumori) i rak, Brajtova bolest, leukocitemija, srčane mane, malarija, zapaljenje mošnji, venerične bolesti (sifilis itd.), žive rane, opekotine, nekontrolisano mokrenje, poremećaj menstrualnog ciklusa, nefritis, kolitis, psorijaza, gojaznost, poremećaj funkcije prostate, bronhijalna astma, bradavice, neoplazme na rukama, žutica, paraliza, ćelavost, katarakta, glaukom, reumatizam, artritis i prehlada."

Genadij Petrovič Malahov
 
Pobedila sam rak
Pobedila sam rak

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem

Zdravlje muskarca
Zdravlje muškarca

Lunarni kalendar za 2009. godinu
Lunarni kalendar 2011-2019
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019