lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Ostala izdanja ›› Umetnost Vođenja Ljubavi
 
Umetnost vodenja ljubavi

UMETNOST VOĐENJA LJUBAVI

Orlando de Kordoba

treće izdanje
ISBN
Obim
Format 
Cena
86-82363-05-4
168 strana
A5
550,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 


Umetnost vođenja ljubavi je jedna vrsta ne baš tako tipične antropološke studije o uticaju čovekovog života na njegovo fizičko i mentalno zdravlje. Knjiga je pisana u vidu romana koji prati mladi bračni par Sandru i Leksa, koji u razgovorima sa iskusnijim Pjotrom i Viktorom pokušavaju da reše svoje seksualne probleme. Ono što je na njihovoj strani jeste da se veoma vole, a to što imaju probleme kako će se ispostaviti kasnije, potiče od Leksovog nerazumevanja ženske seksualnosti.

Ova knjiga je vodič kroz zdrav način života. Ona ne govori samo o seksualnom životu već i o pravilnoj ishrani, preko potrebnim fizičkim aktivnostima, funkcionisanju organizma, odbrambenog sistema, pravilnom načinu razmišljanja i o još mnogo toga. Takođe, knjiga poručuje da kad dvoje imaju problem, dvoje ga i rešavaju. Problem se nikad ne zapostavlja i ne rešava se individualno."Čovek se kao mužjak rađa, a ljubavnik tek postaje. Ali da bi postao dobar ljubavnik, čovek mora da obuzda mužjaka u sebi. Jer žena ne voli da bude grljena en male (mužjački), nego en artiste (umetnički)."

"Za sada, mi muškarci visoko civilizovanog dela sveta smo:
  • u seksu po prirodi brzi i sebični
  • po seksualnom znanju - neznalice
  • po obzirima na fiziologiju žene - bezobzirni
  • u sebe i svoju muškost - preterano samouvereni.
Da bismo postali borci za ženino prirodno pravo na uživanje u seksualnom činu, mi bismo morali najpre sami od antiljubavnika kakvi smo sada, da postanemo pravi ljubavnici. A to znači:
  • da bismo u ljubavi morali da prestanemo sa vođenjem računa samo o sopstvenom seksualnom zadovoljavanju
  • da bismo pri seksualnom odnosu morali da prvenstveno vodimo računa o fiziologiji svoje partnerke-žene, koja je u seksu mnogo sporija, ali i mnogo izdržljivija od muškarca
  • da bi trebalo da prestanemo sa ljubavnim analfabetizmom i
  • da bi trebalo da imamo na umu istinu: čovek se kao muškarac rađa, a ljubavnik se tek vežbom postaje.
Onoga dana kada muškarci Zapada budu to sve postigli, nestaće pseudofrigiditeta koji znači nesreću žena i sramotu nas, muškaraca.

Knjiga Umetnost vođenja ljubavi je baš zato i napisana, da muškarcima pomogne da se oslobode pomenute zablude i nauči ih klasičnoj indijskoj ljubavnoj tehnici muškaraca, naučno nazvanoj koitus prolongatus, koja ne samo da ženu štiti ili oslobađa pseudofrigidnosti, nego joj pruža mogućnost da na svakom ljubavnom sastanku doživi onoliko uzastopnih orgazama, koliko njenom temperamentu odgovara. Kod muškarca, ta tehnika mnogostruko pojačava i fizičko i psihičko uživanje u samom seksualnom činu, a zatim jača njegovu seksualnu moć, razvija njegovo samopouzdanje i održava čovekovu potenciju i u dubokoj starosti."

Orlando de Kordoba
 
O Cincarima
O Cincarima

Nikola Tesla
Nikola Tesla
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022