avantura
putevi i bespuća
Mailing liste

Zvanična mailing lista "Prometej Beograd"


Mailing lista izdavačke kuće "Prometej" je pravi način da dobijete aktuelne informacije o knjigama, popustima i dešavanjima u našoj izdavačkoj kući. Prijavljivanjem na našu mailing listu među prvima ćete saznati za nove naslove. Naša mailing lista ima preko 1.100 članova .
Mailing lista "Prometej Beograd"
Email:
 

Mailing lista "Prometej Alternativna Medicina"


Pošto je veoma teško doći do pravih saveta u vezi sa lečenjem metodama alternativne medicine, pokrenuli smo ovu mailing listu na kojoj će njeni članovi moći da razmenjuju iskustva, stavove i informacije koje se odnose prvenstveno na metode Genadija Petroviča Malahova i drugih autora alternativne medicine čiji smo mi izdavači. Članovi mailing liste će moći da postavljaju pitanja, da učestvuju u razmeni mišljenja i da pomažu jedni drugima u pronalaženju pravih odgovora. Ova mailing lista ima više od 80 članova .
Mailing lista "Prometej Alternativna Medicina"
Email:Napomena! Mišljenja iznesena na svim mailing listama na ovom sajtu, izuzev zvanične mailing liste, predstavljaju mišljenja članova mailing liste, a ne Izdavačkog grafičkog preduzeća "Prometej". Mi u ovim listama učestvujemo samo kao njihovi pokretači i kao podrška i nismo ni u kom smislu odgovorni za mišljenja izneta na njima i posledice koje ona mogu prouzrokovati. Prijavom na neku od mailing lista članovi prihvataju saglasnost sa ovom napomenom.
Glavobolja

Umetnost vodjenja ljubavi
Umetnost vođenja ljubavi

Starac i sunce
Starac i sunce

Svetska trgovinska organizacija
Svetska trgovinska organizacija
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019