lunarni kalendar
lunarni kalendar
Autori ›› Georgij Nazarov
 
Nazarov  

Georgij Nazarov


Georgij Nazarov je rođeni Moskovljanin, naturolog i istraživač, autor je serije seminara o zdravijem i kvalitetnijem načinu življenja, kao i niza bestselera: "Tajne pravilne ishrane" I i II deo, "Zdravlje bez kompromisa", i drugih u kojima je na vrlo jednostavan način objašnjeno kako uz određene korekcije navika u ishrani, možemo veoma snažno uticati na kvalitet svog zdravlja i stanje psihe. Knjige sadrže praktične savete o izboru, vremenu uzimanja hrane, kombinovanju namirnica, kao i o pripremanju hrane.

Autor je i knjiga, koje su takođe doživele veliki uspeh ” Kako se najlakše ugojiti i oslabiti, ili 7 koraka do optimalne težine" I i II deo, "Tajne čišćenja mozga" i "Zdrava glava". Prema knjigama iz serije Kuvar zdrave ishrane: "Glavno jelo", "Salate", "Slatkiši" i "Zimnica, poslastice, napici", hrane se stotine hiljada ljudi u Srbiji i širom sveta. Takođe je i autor knjiga "Georgij Nazarov Vas savetuje", "Kako živeti zdravije leti", Kako živeti zdravije u jesen", kao i specijalnih izdanja "Zdravog života" o tome kako živeti zdravije zimi i u proleće. Autor je i preko 350 objavljenih članaka i komentara, stručni je saradnik časopisa "Živeti zdravije", "Bilje i Zdravlje", "Zdrav život", "U zdravom telu …", i dugogodišnji član Internacionalne novinarske federacije (IFJ), Udruženja Novinara Srbije , kao i "Gorske službe spašavanja" i "Tajlandskog udruženja za tradicionalnu medicinu". Član je udruženja za "Javno zdravlje" u Srbiji,..

Knjiga "Tajne pravilne ishrane" je prevedena na italijanski jezik.

Višegodišnji saradnik Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu, jedan je od osnivača " Pokreta za zdraviju Srbiju”.

Profesor je u školi "Zdravog života", autor niza seminara u prirodi i tradicionalnog letnjeg seminara na Zlatiboru, kao i programa zdravije ishrane koji se tradicionalno sprovodi u nizu restorana u Beogradu.
Knjiga "Tajne pravilne ishrane" doživela je veliko priznanje svojim prevodom na italijanski jezik
Georgij Nazarov sa italijanskim i srpskim izdanjima knjige
"Tajne pravilne ishrane"

Više informacija o autoru možete potražiti na njegovom zvaničnom sajtu georgijnazarov.com.

Sistem zdravog života Nazarov
 
Knjige ››

Tajne pravilne ishrane I deo
Tajne pravilne ishrane I deo

Tajne pravilne ishrane II deo
Tajne pravilne ishrane II deo

Zdrava glava
Zdrava glava

Zdravlje bez kompromisa
Zdravlje bez kompromisa
Lecenje korenjem
Lečenje korenjem

Lekovite motivacije ža žensku sreću
Lekovite motivacije ža žensku sreću

Lunarni kalendar
Lunarni kalendar 2011-2019

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022