avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Realni Produžetak Života ›› Lekovite Motivacije Za Žensku Sreću
 
Lekovite motivacije za zensku srecu

LEKOVITE MOTIVACIJE ZA ŽENSKU SREĆU

Georgij Nikolajevič Sitin

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-87971-26-4
 259 strana
 A5
 990,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić


Ekspres-motivacije, sabrane u ovoj knjizi, odlikuju se relativno malim obimom i zato idealno odgovaraju za usvajanje i pamćenje. Lekovite motivacije sabrane u ovoj knjizi obuhvataju širok spektar oboljenja i problema koje leče i najveći broj njih ravnopravno mogu koristiti oba pola, bez obzira na sam naziv knjige. U njoj su izložene motivacije za rešavanje mnogih problema između kojih su visok krvni pritisak, zujanje u ušima, psorijaza, dijabetes, reumatizam, hemoroidi... Takođe mnoge motivacije su posvećene jačanju i podmlađivanju organizma kao i pojedinih organa, a veliki broj njih je usmeren ka povećanju životne energije i postizanju mira, staloženosti i psihofizičke uravnoteženosti.

METODIKA USPEŠNOG SAVLADAVANJA MOTIVACIJA


Ekspres-motivacije, sabrane u ovoj knjizi, odlikuju se relativno malim obimom i zato idealno odgovaraju za usvajanje u procesu prepisivanja.

Pročitavši jednu frazu, ponovite je naglas i potrudite se daje celu zapišete, pridržavajući se ortografije. Za to vreme iz mozga u unutrašnju sredinu organizma prenosi se veoma snažan impuls, pod čijim uticajem sve strukture fizičkog tela obnavljaju zdravu gradu. Veoma je važno zapamtiti frazu u celini, obavezno zatvoriti knjigu i zatim zapisati celu frazu. Prepisivanje motivacije pojedinačnim rečima je beskorisno.

Lakše je usvajati (zapamtiti) motivaciju, ukoliko se ona sluša snimljena. Sami možete snimiti na diktafon motivacije za sebe. Ton izlaganja (govora) mora biti nepokolebljiv, radan, ubedljiv, bez ikakvog oduševljenja. Takvim istim tonom po mogućnosti izgovarajte motivaciju naglas, a ukoliko nemate uslova - čitajte ili izgovarajte prema pamćenju, u sebi. Jedni daju prednost slušanju motivacija, drugi - čitanju. Pri slušanju može se još i raditi nešto u domaćinstvu. Najbolje je, da se potrudite da ne odvlačite sebi pažnju i da se koncentrišete na motivacije. Za pamćenje motivacija koristite vreme koje vam prolazi uzalud, na primer, pri odlasku na posao ili pri povratku kući.

Nezavisno od toga, da li čovek zna tekst napamet ili ne motivacija se usvaja samo u procesu njenog slušanja i izgovaranja. Motivaciju treba usvajati sve dotle, dok s vaša svest potpuno ne uskladi sa sadržajem motivacije. Pri usvajanju motivacije trudite se da budete što je moguće aktivniji (najbolje je hodati), ulažite napore da zapamtite tekst. To povećava aktivnost usvajanja. Usvojiti motivaciju - znači potpuno uskladiti sebe sa njenim sadržajem, a ne jednostavno je zapamtiti. Te fragmente teksta, koji vam se najviše sviđaju i imaju poseban značaj korisno je slušati, čitati ili izgovarati napamet više puta. Posebno je korisno pri slušanju motivacija ponavljati misao za mišlju gromko naglas, zaustavljajući diktafon pritiskom na taster „pauza".
Georgij Nikolajevič Sitin
 
Samopreobrazenje
Samopreobraženje

Lekovite motivacije kod obobljenja želudačno crevnog trakta
Lekovite motivacije kod obobljenja želudačno crevnog trakta

Lekovite motivacije za jačanje lokomotornog aparata
Lekovite motivacije za jačanje lokomotornog aparata

Gladovanje
Gladovanje
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019