avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Lekovite Sile ›› Čišćenje Organizma
 
Ciscenje organizma

ČIŠĆENJE ORGANIZMA
treće dopunjeno izdanje

Genadij Petrovič Malahov

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-87971-05-9
 262 strana
 A5
 990,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić

Poslušajte prilog o knjizi Čišćenje organizma.


"Skupi lekovi i medicinska nega učinili su da pravovremeno i dobro lečenje postanu privilegija jednog društvenog sloja - bogatih ljudi. Otuda knjiga Čišćenje organizma, sažeta, pristupačna, popularno pisana. Kao nada, mogućnost i način da sebi pomognete bez pomoći drugih. Treba poverovati ovim saznanjima i iskustvu. Treba se prepustiti da vas vode zdravlju oni koji to najbolje znaju. Jer znanja u ovoj knjizi nisu naučna fantastika, čarolija, šarlatanstvo. Naprotiv. Ona su samo putokaz..."

iz predgovora Genadija Petroviča Malahova"U potrazi za uzrocima pogoršavanja ličnog zdravlja u početku sam čitao popularnu literaturu o lečenju, a zatim i stručnu - naučnu. Postepeno mi se otvarao dragocen svet lekovitih sila. U mnoštvu fragmentiranih podataka i pometnji posle tolikih saznanja uočio sam poredak i zakone kojih se treba bezuslovno pridržavati.

Odbacivao sam sve što mi se učinilo suvišnim i lažnim, a prihvatao saznanja i iskustva koja su davala rezultate u ozdravljenju mog organizma. Stečena znanja prenosio sam drugim ljudima i pri tom, posmatrao kako se oni bore sa bolešću i pronalaze puteve do svog zdravlja.

U proteklih 100 godina u našem životu se najviše izmenila ishrana. Pojavilo se mnogo rafiniranih i veštačkih produkata, koji ne mogu na pravi način da se prilagode evoluciono oformljenim mehanizmima za probavu i asimilaciju hrane. Na prvom mestu strada želudačno-crevni trakt, a zatim se patologija širi dalje. Zato je pravo zdravlje prava retkost.

Stari mudraci su govorili - ako si oboleo, promeni način života. Ako to ne pomaže, promeni ishranu. Ako i to ne pomogne, pribegavaj lekovima i lekarima.

U ovoj knjizi pokušao sam da uopštim i sa naučne tačke objasnim od kojih "sila" zavisi naše zdravlje. Ako ih poznajemo one će nas pokretati, a mi se tada možemo lečiti i sami.

Ovaj tom pod nazivom Čišćenje organizma posvećen je otkrivanju mehanizma lečenja pomoću ishrane i čišćenja tela."

Genadij Petrovič Malahov
 


Ishrana i hrana
Ishrana i hrana

Lekovite motivacije ža žensku sreću
Lekovite motivacije ža žensku sreću

Pobedila sam rak
Pobedila sam rak

Celicenje organizma i lecenje vodom
Čeličenje organizma
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019