avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Lekovite Sile
   
LUNARNI KALENDAR 2011-2019
Genadij Petrovič Malahov
Odavno je poznata veza između kretanja Meseca i zdravlja čoveka. Svaki dan mi na sebi osećamo uticaj energije Mesečevih mena. Naturolog Malahov će vam svojom novom knjigom pomoći da naučite da pravilno i efikasno koristite energiju Meseca za ozdravljenje i uspeh u svakodnevnim poslovima. Saznaćete kog lunarnog dana je najbolje lečiti određenu bolest, sakupljati lekovite trave, raditi u bašti, započinjati gradnju kuće, sklapati brak, začinjati dete. U knjizi je priložen praktičan lunarni kalendar do 2019. godine, zahvaljujući čijim preporukama će svi vaši poduhvati i metode ozdravljenja dati izvrsne rezultate.
 
Ciscenje organizma    
ČIŠĆENJE ORGANIZMA
treće dopunjeno izdanje
Genadij Petrovič Malahov
U proteklih 100 godina u našem životu se najviše izmenila ishrana. Pojavilo se mnogo rafiniranih i veštačkih produkata, koji ne mogu na pravi način da se prilagode evoluciono oformljenim mehanizmima za probavu i asimilaciju hrane. Na prvom mestu strada želudačno-crevni trakt, a zatim se patologija širi dalje. Zato je pravo zdravlje prava retkost...
 
Urinoterapija   
URINOTERAPIJA
Genadij Petrovič Malahov
Naša mokraća ima mnoga lekovita i unikatna svojstva. U ovoj knjizi je razmatran njen uticaj na čovekov organizam. Iscrpno su opisani drevni metodi i data savremena tumačenja te, bez sumnje, važne tečnosti. Na osnovu toga predlaže se potpuno drukčiji pristup upotrebi mokraće za poboljšanje našeg života i zdravlja.
 
Gladovanje   
GLADOVANJE
Genadij Petrovič Malahov
Medicina koja se bavi telom, nikada nas ne oslobodi oboljenja čiji se stvarni uzrok ne nalazi u našem fizičkom telu, već u našim spoljašnjim manifestacijama (svesti). Gladovanje se pokazalo kao pogodno sredstvo pomoću kojega možemo samostalno da upravljamo patologijom svesti i njenim posledicama u fizičkom telu. Ako želimo da se izlečimo od svih oboljenja treba da se menjamo kao ličnosti.
 
Jacanje organizma u starijem dobu   
JAČANJE ORGANIZMA U STARIJEM DOBU
Genadij Petrovič Malahov
Zbog individualne konstitucije i brzine starenja neki se ljudi u postarijem dobu nalaze u pogodnijim uslovima u poređenju sa drugima. Vešto manipulisanje osobenostima vlastite konstitucije pomoći će vam da izgubite niz ozbiljnih problema u vezi sa zdravljem i da duže živite.
 
Osnovna znanja o zivotu i zdravlju   
OSNOVNA ZNANJA O ŽIVOTU I ZDRAVLJU
Genadij Petrovič Malahov
"... U osnovi te šeme leže tri temeljna principa: kretanje (jer se sve u ovom svetu kreće, menja), toplota (sve ima određenu količinu toplote) i materija (tj. kretanje se uočava kada se nešto premešta, a toplota kada je nešto zagrejano ili ohladnelo). U čovečijem organizmu ta tri principa su dobila svoje nazive: telesni vetar, telesna toplota (žuč) i telesna sluz..."
 
Metode povecanja ljudske bioenergije i biosinteze   
METODE POVEĆANJA LJUDSKE BIOENERGIJE I BIOSINTEZE
Genadij Petrovič Malahov
U četiri poglavlja Kretanje, Gladovanje, Disanje i Vodene terapije izložen je niz metoda pomoću kojih čitalac može osvežiti ili popraviti narušeno zdravlje i energiju koja se troši pri svakodnevnim obavezama. Svako poglavlje na sebi svojstven način pomaže čoveku u obnavljanju i osnaženju kako fizičke tako i mentalne energije.
 
Ishrana i hrana   
ISHRANA I HRANA
Genadij Petrovič Malahov
Sva naša ishrana usmerena je na održavanje najpovoljnijih životnih uslova u ćeliji. Kada smo tako izbalansirali svoju ishranu da ćelije ne dehidriraju, a unutar ništa ne pregoreva, ostvaruje se idealni metabolizam, na osnovu kojeg se iz pravilno asimilovane hrane dobija fina materija, koju ajuverdisti nazivaju odžas. Što se više unutar ćelija ona stvara, više se signala sreće i blaženstva šalje u mozak.
 
Uticaj okoline na covekovo zdravlje   
UTICAJ OKOLINE NA ČOVEKOVO ZDRAVLJE
Genadij Petrovič Malahov
Ako poznaje osobenosti svog organizma svaki čovek može individualno da odabere materije koje uravnotežuju i povećavaju njegove prirodne odbrambene mehanizme i da koristi sve blagodeti zdravog života. Navedena, vekovima proverena znanja o svojstvima organskih i neorganskih materija i njihovom uticaju na organizam čoveka pomoći će vam u tome.Zdravlje zene
Zdavlje žene

Tumori
Tumori

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem

Celicenje organizma i lecenje vodom
Čeličenje organizma
i lečenje vodom
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019