avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Lekovite Sile ›› Ishrana i Hrana
 
Ishrana i hrana

ISHRANA I HRANA

Genadij Petrovič Malahov

prevod: Mahmut Šehić
drugo izdanje
ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-82363-78-1
 258 strana
 A5
 990,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić

Poslušajte prilog o knjizi Ishrana i hrana.


"Sva naša ishrana usmerena je na održavanje najpovoljnijih životnih uslova u ćeliji. Kada smo tako izbalansirali svoju ishranu da ćelije ne dehidriraju, a unutar ništa ne pregoreva, ostvaruje se idealni metabolizam, na osnovu kojeg se iz pravilno asimilovane hrane dobija fina materija, koju ajuverdisti nazivaju odžas. Što se više unutar ćelija ona stvara, više se signala sreće i blaženstva šalje u mozak."

"Knjigom Ishrana i hrana pokušali smo da iznesemo ono što je glavno i što odgovara svima. Opisali smo mehanizme probave i istakli značaj sadejstva hrane sa organizmom, koji kod svih ljudi dejstvuju nezavisno od njihove volje. Osim toga, pokazili smo da je funkcija ishrane najdrevnija od svih koje su poznate. Bolje rečeno, od toga šta i kako jedemo, dobijamo i sekundarne funkcije - krvotok, disanje, motornu aktivnost.

Unutrašnja sredina organizma, u prvom redu zavisi od kvaliteta i količine unete hrane, što menja naše raspoloženje, karakter, socijalnu aktivnost... Zato ako normalizujemo ishranu, normalizovaćemo i sve proizvode toga - krvotok, disanje, motorne i umne sposobnosti. Kao što smo primerima iz života i prakse pokazali, sveža biljna hrana, bogata bioplazmom (odžasom), prirodnim strukturama, pravilno upotrebljena i kombinovana, jednostavno obrađena i individualno odabrana u zavisnosti od godišnjeg doba i vlastitih doša - omogućava da se održe sva tri procesa u organizmu, homeostaza, homeorezis i homeomorfoza na najvišem nivou.

Pomoću pravilne ishrane možemo postići dobro zdravlje i duboku starost."

Genadij Petrovič Malahov
 
Lecenje korenjem
Lečenje korenjem

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem

Uticaj okoline na covekovo zdravlje
Uticaj okoline na čovekovo zdravlje

Nervna i psihicka oboljenja
Nervna i psihička oboljenja
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019