avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Posebna Izdanja ›› Pobedila sam rak
 
Pobedila sam rak

POBEDILA SAM RAK

Marijana Zjola-Markuš

prevod: Jelena Jović
ISBN
Obim
Format
Cena
 86-82363-59-3
 184 strane
 A5
 770,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
 
 

"Knjiga opisuje moju borbu sa rakom, gorčinu, bol, nadu i veru u mogućnost izlečenja i povratak normalnom životu.

...Kako si mogla da dovedeš sebe u tako kritično stanje? To je rak! Nema sumnje da je maligni, već je u metastazi!

...Ne znam, ne znam, ne znam šta će biti, ne znam šta može da se uradi. Iz ovoga se vidi da ti nije preostalo mnogo života! ...Odjednom je među mislima i slikama počela da se javlja neka precizna misao, gotovo krik: "Stani, stani, Marijana! Šta radiš? Šta se sa tobom događa? Ovo nije taj put! Ne gubi vreme! Moraš da pobediš ovu bolest!" Uhvatila sam se za tu nadu, počela sam da tražim spas, sama sebe pitajući: Kako to učiniti? Odakle početi? Šta može da pobedi rak?

...Htela sam da vidim kako izgleda žena sa jednom dojkom. Taj prizor nikada neću zaboraviti. Bio je to za mene pravi šok - nešto nenormalno, neprirodno. Gledajući takav invaliditet, od prvog trena nisam mogla da prihvatim sebe u takvom stanju. Nisam ništa rekla ali sam u mislima neprestano ponavljala: "Ovo je strašno! Ovo je užasno! Ovo je zaista invaliditet! Ovo nije za mene! Nikada! Nikada! Moram da ostanem čitava, onakva kakva sam, do kraja života."

Sedeći za večerom, sve vreme sam bila pod utiskom toga, ponavljala sam sebi u mislima: "Ne, ne, ovo nije za mene. Mora da postoji nekakav izlaz iz ove bolesti! Moram da ostanem zdrava i čitava! MORAM! MORAM! MORAM!""

Marijana Zjola Markuš"Ovom knjigom želim da podelim svoje iskustvo sa svima koji boluju od raka i drugih ozbiljnih bolesti, sa onima koji su se lečili i nisu se izlečili, a sticanje zdravija predstavlja za njih najveći san.

Naročito želim da se sa tokom moje pobedonosne borbe sa rakom upoznaju oni koji gotovo da stoje nad grobom i misle da su isprobali sve poznate i dostupne im metode, a ipak osećaju dah smrti.

Mnogo bolesnih zasigurno ne zna da su nas Bog i priroda obdarili lekom koji svako od nas celog života nosi u sebi. Ima vlastitu apoteku.

Taj lek je mokraća - poseduje neobično snažna, čak čudotvorna, naučno potvrđena lekovita svojstva. Stojeći nad grobom sa dijagnozom zloćudnog raka dojke sa metastazom, čim sam saznala za ovaj Božji lek - sama sam ga odmah prihvatila i odlučila da odustanem od već započetog konvencionalnog lečenja, na zaprepašćenje porodice i kritiku prijatelja. Sada kada sam zdrava, smatram da me među živima ne bi bilo da nisam primenila urinoterapiju. Pijući svoju mokraću tokom sedam meseci i gladujući za to vreme, u potpunosti sam se izlečila od raka.

I dalje pijem mokraću profilaktički i nameravam da nastavim sa urinoterapijom do kraja života. Trenutno se osećam sjajno, puna sam energije, a moj izgled svedoči o tome da mokraća ne samo što leči, već i podmlađuje. Želim ipak da naznačim da moj primer ne predstavlja recept. Ovo je samo opis moje istinske borbe sa rakom i mojih sugestija, a izbor terapije za svakoga uvek ostaje odluka koju sam mora da donese. Nadam se, ipak, da će moje iskustvo nekome pomoći i da će neko, kao što sam ja u Novoj godini, slaviti pobedu nad rakom!"

Marijana Zjola Markuš
 
Tumori
Tumori

Urinoterapija
Urinoterapija

Gladovanje
Gladovanje

Zdravlje zene
Zdravlje žene
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019