avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Autori ›› Marijana Zjola Markuš
 
Marijana Zjola Markus  

Marijana Zjola Markuš


   Marijana Zjola Markuš je poreklom Poljakinja, a živi u Australiji, mada mnogo vremena provodi putujući po svetu. Na tim svojim putovanjima razgovara i pomaže ljudima svojim savetima, prepričavajući svoja iskustva o borbi protiv jedne od najopakijih bolesti današnjice, a to je rak.

Marijani je dijagnosticiran rak dojke početkom 2002. godine. Posle neviđenog šoka, koji može da shvati samo neko ko oboli od ovako opasne bolesti, počela je zdravorazumski da razmišlja i da zauzima stav borbe i pozitivnog mišljenja o izlečenju. Ona nije želela da prihvati poraz koji je bio na pomolu. Uzela je stvar u svoje ruke. Počela da istražuje samu bolest kao i moguće metode lečenja među kojima su na prvom mestu one alternativne medicine. Bez obzira na osudu njene okoline, odlučila je da prestane sa terapijama moderne medicine na koje je išla. Primenjujući urinoterapiju i gladovanje, uz neverovatnu volju za životom, uspela je da se potpuno izleči.

Oduševljena svojim uspehom napisala je knjigu "Pobedila sam rak", kojom želi da pomogne svim ljudima koje je zatekla slična sudbina. Sada pomaže mnogim ljudima svojim savetima na taj način pripremajući materijal za neku sledeću knjigu koja će obuhvatiti mnogo više slučajeva i na taj način dati bolju sliku šta se sve može postići urinoterapijom i gladovanjem.

Knjiga je prevedena sa poljskog, a namera autorke je da je prevede na sve veće svetske jezike.
 
Knjige ››

Pobedila sam rak
Pobedila sam rak

Lecenje korenjem
Lečenje korenjem

Lekovite motivacije ža žensku sreću
Lekovite motivacije ža žensku sreću

Lunarni kalendar
Lunarni kalendar 2011-2019

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019