lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Vesti i obaveštenja ››
 2017. godina ›› 2016. godina ›› 2015. godina ›› 2014. godina ›› 2013. godina
 

04.12.2017.     Nova knjiga akademika Sitina - "Stvaranje mladog nervnog sistema"

Svakodnevne tenzije, emocionalni stresovi, neskladni odnosi, kao i fizički poremećaji, utiču na zdravlje našeg nervnog sistema, a samim tim na naše funkcionisanje kako na poslu i pri izvršavanju radnih zadataka, tako i na naše društvene odnose. Sitinove motivacije za ozdravljenje mozga, kičmene moždine, centralnog i vegetativnog nervnog sistema... pozitivno utiču na naše celokupno funkcionisanje, pomažu pri rešavanju oboljenja nervnog sistema i time omogućuju da dostignemo veći kvalitet našeg sveobuhvatnog života.


22.11.2017.     "Putevi i bespuća" - istinite advokatske priče

"...Ne znam da li ima više pravnih ili moralnih dilema. Nisam toliko pretenciozan da bih tvrdio da ovom knjigom pružam najbolje odgovore na sva složena pitanja koja pred nas smrtnike život postavlja. Samo sam se opredelio da pišem iskreno i istinito o svemu što se događa, a na vama je da odlučujete. Pa da li je onda ova knjiga udžbenik prava? Nije. A da li je zabavno štivo? E, to ne znam. Opisivao sam događaje onako kako su se zaista dogodili, bez želje da čitaoca nasmejem ili rastužim. Ako je nešto smešno to nije moja zasluga ili krivica. Prosto, činjenice su takve."


14.11.2017.     Nova "Avantura" Marka Smukova

"Gledao sam te najmlađe inteligentne stanovnike okeana kako svojim njuškicama love vodene kolutove uživajući u činjenici da se raspuknu ni u šta čim ih nešto dodirne. Pametni, ali radoznali delfinčići ovog mog nazovi romana, isto tako jure te izazovne mehure u svom deliću okeana zvanog svemir, očekujući da će isto tako da se raspadnu u bilo i prošlo, pošto njima ostane osećaj trijumfa i užitka zbog uspešnog rešenja zagonetke osećanja požude i strasti. Ali avaj. Raspaljena vatra ne gasi se sama od sebe. Naprotiv, taj oganj neće prestati da žeže, nego sada traži još i još i još hrane. Kao neko čudovište od iskona koje preti da proguta i same svoje stvoritelje."

 
 2017. godina ›› 2016. godina ›› 2015. godina ›› 2014. godina ›› 2013. godina
 
Lekovite motivacije
Lekovite motivacije kod oboljenja želudačno-crevnog trakta

Izvozna strategija proizvodnog preduzeca
Izvozna strategija proizvodnog preduzeća

O Cincarima
O Cincarima

Umetnost vodjenja ljubavi
Umetnost vođenja ljubavi
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © Izdavačko grafičko preduzeće Prometej Beograd 2006-2022