lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Knjige Georgija Nazarova
 
glavno jelo   
KUVAR ZDRAVE ISHRANE - GLAVNO JELO
Georgij Nazarov
Uz knjigu "Kuvar zdrave ishrane - Glavno jelo", oslobodićete se mita da je zdrava hrana skupa i da ju je teško pripremati. Uživaćete u ukusnim i na zdraviji način pripremljenim jelima. Svako, od početnika pa do vrlo iskusnih ljudi u pogledu zdrave ishrane, moći će da u njoj pronađe uputstva za sebe. U knjizi su namerno dati recepti i relativno zdravih jela, ali i vrhunski zdravih. Želimo Vam srećan put u jednoj vrlo interesantnoj i važnoj oblasti, u radu na sebi i usavršavanju svoje ishrane.
 
slatkisi   
KUVAR ZDRAVE ISHRANE - SLATKIŠI
Georgij Nazarov
Kod mnogih od nas se duboko ugnezdio strah: šta će biti sa mnom ako jedem slatkiše. Taj strah često izaziva faze uzdržavanja, a nakon toga, faze prekomernog uzimanja slatkiša. Želim da vam pokažem da slatkiši mogu biti sasvim zdrav deo svakodnevnih obroka. Da možete u njima uživati a da vam pri tome donose zdravlje i lep izgled. Da li moramo uopšte slatkiše meriti na gram i računati koliko kalorija sadrže? Važno je da čovek bude slobodan. Slobodan i razuman u svom izboru.
Uz pomoć "Slatkiša", omogućićemo sebi da uživamo u slatkišima na zaista zdrav i svestan način.
 
salate   
KUVAR ZDRAVE ISHRANE - SALATE
Georgij Nazarov
Ova knjiga govori o tome šta su zdrave salate i kako ih možemo vrlo jednostavno i izuzetno ukusno pripremiti. Ujedno su data i objašnjenja kako napraviti aromatična i zdrava ulja i sirće i kako koristiti začine u pripremanju hrane. Zdrave salate možemo pripremati od kultivisanog povrća, ali ih možemo obogatiti ili pripremiti i od divljeg povrća, kojim su prebogate bašte, parkovi, kej...
 
zimnica   
KUVAR ZDRAVE ISHRANE - ZIMNICA, POSLASTICE, NAPICI
Georgij Nazarov
U suštini, o pripremanju klasične zimnice nemam mnogo lepo mišljenje. Glavni razlog je obilje štetnih dodataka u obliku konzervanasa i drugih aditiva, soli, alkoholnog sirćeta, limuntusa i sl. koji veoma remete stanje ravnoteže u našem organizmu.
U receptima iznetim u ovoj knjizi, naveo sam recepte zimnice koja se priprema bez štetnih sastojaka, ili sa njihovom minimalnom količinom, tako da se ti proizvodi mogu svrstati u paletu od relativno zdravih do najzdravijih.
 
ziveti zdravije leti   
KAKO ŽIVETI ZDRAVIJE LETI
Georgij Nazarov
Proučite i primenite čišćenje organizama u letnjem periodu, saznajte kako hrana utiče na fizičko zdravlje, radite vežbe za formiranje tela u kućnim uslovima, kakav je odnos pravilne ishrane i seksa, zašto je važno druženje sa suncem i da li ga uvek treba izbegavati...
 
ziveti zdravije u jesen   
KAKO ŽIVETI ZDRAVIJE U JESEN
Georgij Nazarov
Praktični priručnik koji će Vam pružiti odgovore na često postavljana pitanja: - Kako se izboriti sa jesenjom potišćenošću? - Reagovanje na promene vremena; - Trudite li se oko zimnice? - Kako sastojci hrane utiču na psihičko stanje ? - Zašto bolest ? - Post kao važan korak u uspostavljanju psihofizičke ravnoteže...
 
ziveti zdravije u prolece   
KAKO ŽIVETI ZDRAVIJE U PROLEĆE
Georgij Nazarov
Proleće je specifično po buđenju prirode - kako oko nas tako i u nama. Toliko toga želimo odjednom da uradimo...Ali, kako god da je to čudno, proleće je i period kada je kod mnogih izražen prolećni umor, aktiviraju se mnoga hronična obolenja, prehlade, izražen je pad zaštitnog sistema, a nimalo retko javlja se prekomerna napetost. O tome kako značajno umanjiti mogućnost pojave takvog stanja, govori se u specijalnom izdanju "Kako živeti zdravije u proleće i rešavati prolećne tegobe".
 
ziveti zdravije zimi   
KAKO ŽIVETI ZDRAVIJE ZIMI
Georgij Nazarov
Zima nam donosi mnoge snežne čarolije, ali često i strah od prehlada, epidemije gripa i dobijanja viška kilograma. Specijal "Kako živeti zdravije zimi", Vam daje predloge kako da i u ovom godišnjem dobu budete zdravi, aktivni i zadovoljni sobom. Upoznajte zimu na nov način i uživajte u njoj!
 
Glavobolja
Glavobolja

Pobedila sam rak
Pobedila sam rak

Lunarni kalendar za 2011. godinu
Lunarni kalendar 2011-2019

Urinoterapija
Urinoterapija
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022