lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Knjige Georgija Nazarova ›› Kako Živeti Zdravije Zimi
 
ziveti zdravije zimi

KAKO ŽIVETI ZDRAVIJE ZIMI
i rešavati zimske tegobe

Georgij Nazarov

ISSN
Obim
Format
 1452-2667
 68 strana
 A5
RASPRODATO!
 
Izdavač: Zdrav životČišćenja organizma koja su od velikog značaja tokom zime1. Upotreba rena (ren pripremiti bez soli, sa dodavanjem po ukusu jabukovog sirćeta i malo meda, držati u zatvorenoj tegli i ne bi trebalo da stoji duže od 10 dana). Koristi se uz osnovni obrok, dodavati u prohlađeno jelo, a kada se naviknete na njegovu ljutinu, upotrebiti 3 puta dnevno po 1/3-1/2 čajne kašike na prazan stomak ili uz voće. To će snažno pomoći lakšem rastvaranju viška sluzi iz organizma, oslobađanju od naslaga katrana kod aktivnih i pasivnih pušača, jačanju disajnih organa i smanjenju bronhospazama, uspostavljanju kvalitetne crevne mikroflore i čišćenju urinarnog trakta.

2. Čišćenje rotkvom i medom. Uzeti dve crne rotkve, izdubiti sredinu i premazati udubljenje medom. Ostaviti da stoji nekoliko sati i kada se napravi sok, popiti, pa ponovo premazati medom i sačekati da se napravi sok. Napraviti više puta u toku dana. Posle 2-3 dana rotkve će se osušiti, pa ih zamenite novim. Voditi računa da se rotkve ne ubuđaju. Predlažem da se koristi svake zime bar mesec dana. Tretman rotkvom vrlo efikasno čisti disajne organe, pomažući oslobađanje od šlajma i katrana, kao i u oslobađanju organizma od sluzi i toksina, čisti krvne sudove i poboljšava cirkulaciju krvi. Efikasno deluje na čišćenje zglobova, a utiče i na bolje funkcionisanje jetre.

3. Čišćenje kože. Za tu svrhu koristi se maslinovo ulje, naravno, hladno ceđeno 1/2 obima i pola vode i morske soli. Na primer, u 50ml maslinovog ulja staviti 50ml vode i 1/2 čajne kašike morske soli. Pre svake upotrebe dobro promućkati. Staviti na vlažnu kožu celog tela i lica nakon tuširanja ili kupke 1-2 puta dnevno. Ovo čišćenje pomaže da se u koži zadrži vlaga, čime se koža podmlađuje i poboljšava se njena elastičnost. Takođe, zahvaljujući tankom sloju masnoće koji ostaje na i u koži, dolazi do kratkotrajnog neznatnog povećanja temperature tela i intezivnijeg i boljeg sagorevanja štetnih produkata metabolizma, kao i njihove lakše eliminacije iz organizma zahvaljujući osmotskom delovanju morske soli. Ovaj sastav izvanredno hrani bilo koji tip kože i pomaže ljudima sa povećanom telesnom težinom da se lakše oslobode viška masnih naslaga, a ljudima sa manjom telesnom težinom da lakše zagreju svoje telo i lakše dovedu do optimuma svoju telesnu težinu. Uz upotrebu ovog jednostavnog postupka uglavnom otpada potreba za bilo kakvim kremama, mlekom za kožu, a i kozmetičkim preparatima, a koža počinje vrlo lepo da izgleda.

Georgij Nazarov
Ishrana i hrana
Ishrana i hrana

Urinoterapija
Urinoterapija

Zivot bez parazita
Život bez parazita

Lekovite motivacije ža žensku sreću
Lekovite motivacije ža žensku sreću
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022