lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Knjige Georgija Nazarova ›› Tajne Čišćenja Organizma - Zdrava Glava
 
zimnica

TAJNE ČIŠĆENJA ORGANIZMA - ZDRAVA GLAVA

Georgij Nazarov

ISBN
Obim
Format
 86-8540311-1
 129 strana
 A5
RASPRODATO!
Sadržaj
 
Izdavač: Zdrav život


Novo izdanje knjige "Zdrava glava" je u prodaji


Pomoć u slučaju upale grla, krajnika, kao i njihovo čišćenje i jačanje1. Ispiranje grla vodom sa morskom solju (grgotanje po 3 – 4 puta odjedanput, više puta u toku dana)

2. Ispiranje grla glinenom vodicom.(1č.k. gline na 1 čašu vode) , od velike je koristi za čišćenje i jačanje sluzokože grla i krajnika. Radi se više puta dnevno

3. Mućkanje u ustima mešavine od : 2 čajne kašičice maslinovog i 1 čajne kašičice kantarionovog ulja , 10–15 min. Nakon toga ispljunuti i isprati usta – od velikog je značaja kako za jačanje sluzokože grla i usta, tako i za podsticaj njihovog čišćenja.

4. Žvakanje sasušene smole od bora , 10–15 minuta kada se nalazite u prirodi, a druga sredstva vam nisu dostupna – izvrstan je način jačanja i čišćenja grla.

5. Vežba položaj lava (kleknete na kolena, sednete između stopala, ispravljenih leđa); napravite uobičajen, ne mnogo dubok udah - a na izdahu - istovremeno maksimalno isplaziti jezik, pokušavajući da dotaknete bradu, razrogačite oči, ispružiti ruke i maksimalno napregnete prste i podlaktice. Ostati u tom položaju nekolko sekundi - istovremeno praviti izdah do maksimuma. Značajno poboljšava dotok krvi prema grlu i značajno ubrzava proces ozdravljenja. Radi se odjedanput 3–4 puta više puta u toku dana. 0sobe sa visokim krvnim pritiskom, treba da obazrivo rade vežbu .

6. Lizanje meda sa tanjira – od ogromne je koristi za brže lečenje grla i čišćenje krajnika. Veliki tanjir se namaže po celoj površini tankim slojem meda, koji se zatim poliže. Značajno poboljšava protok krvi ka grlu , a uz to u delovanje se uključuje lekovito, lokalno i opšte dejstvo meda. Veoma moćan metod koji treba sprovoditi više puta dnevno.

7. Uzimanje mešavine soka limuna i meda (pola – pola), više puta dnevno.

Georgij Nazarov
Ishrana i hrana
Ishrana i hrana

Urinoterapija
Urinoterapija

Zivot bez parazita
Život bez parazita

Lekovite motivacije ža žensku sreću
Lekovite motivacije ža žensku sreću
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022