lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Posebna Izdanja ›› Lunarni Kalendar za 2008. Godinu
 
Lunarni kalendar za 2008. godinu

LUNARNI KALENDAR ZA 2008. GODINU

Genadij Petrovič Malahov

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
 978-86-82363-83-5
 240 strana
 A5
RASPRODATO!
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić


U prodaji je novi Lunarni kalendar 2022-2029!

"Lunarni kalendar je specijalizovani priručnik sa savetima za lečenje, za svaki dan 2008. godine, koja će vam zameniti masu literature i kalendara na temu lečenja. Time se ona znatno razlikuje od predhodnih. U njemu su date konkretne preporuke: šta je potrebno uraditi danas, šta sutra, šta prekosutra, kako se pripremiti za jednu ili drugu terapiju,kada je najbolje lečiti jednu ili drugu bolest i kada se treba čuvati. Navedeni su "lunarni" dani, faze, aktivnost organa prema godišnjim dobima i mnogo drugog. Pored te važne osobenosti, knjiga je obogaćena poglavljima u kojim možete pročitati korisne savete o pravilnoj ishrani, zdravoj hrani i čišćenju organizma."

"Aktivnost funkcija čovečijeg organizma ne poklapa se sa opštim kalendarom. Sledeće beleške tipa "72 dana aktivni su jetra i žučna kesa" ukazuju u koje godišnje doba i koliko vremena je funkcija jetre najjača. Zbog toga se svakom čoveku preporučuje da uskladi vlastiti zdravstveni program sa datim preporuka, što će povećati efikasnost lekovitih terapija.

Prema istočnom kalendaru 2008. godina počinje 7. februara i to je godina "Žutog pacova" i najpovoljnija je za lečenje slezine, pankreasa i želuca. U ovoj godini Zemlja se nalazi u energetskom sektoru koji stimuliše rad tih organa. Za osobe sa oslabljenom funkcijom slezine, pankreasa i želuca 2008. godina je veoma povoljna. Neki problemi sa navedenim organima mogu nastati u periodu njihove najveće aktivnosti, kod ljudi kod kojih su te funkcije po prirodi jake. Ti problemi su vezani sa prepobuđivanjem i bioritmološkom prestimulacijom. Treba ih regulisati odgovarajućim terapijama, načinom života i dijetom."

"Svaki lunarni dan ima svoju vlastitu energiju, koja je povoljna za sprovođenje jednih ili drugih zdravstvenih mera. U Lunarnom kalendaru navedeni su lunarni dani i njihov početak, a u tekstu koji sledi dat je kratak opis. Za vreme lunarnih dana trudite se da se pridržavate preporuka za taj dan.

Treba razlikovati pojmove "lunarni dan" i "sunčani dan".

Pod "lunarnim danom" podrazumeva se vreme između dva izlaska Meseca. U lunarnom mesecu može biti 29 ili 30 lunarnih dana.

Pod "sunčanim danom" podrazumeva se vreme između dva izlaska Sunca. Vreme nastupanja lunarnog dana obično se ne poklapa sa vremenom nastupanja sunčanog dana."

Genadij Petrovič Malahov
 
Glavobolja
Glavobolja

Nervna i psihicka oboljenja
Nervna i psihička oboljenja

Pobedila sam rak
Pobedila sam rak

Ishrana i hrana
Ishrana i hrana
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022