lunarni kalendar
lunarni kalendar
lunarni kalendar
lunarni kalendar
Autori ›› Dario Kršić
 

Dario Kršić


   Rođen sam 17.10.1970. godine u Koprivnici, Republika Hrvatska. Srednju ekonomsku školu završio sam u Koprivnici. Upisao sam Fakultet političkih nauka u Zagrebu, smer Odbrana i zaštita, a diplomirao 1995. godine na Fakultetu bezbednosti u Beogradu, iz oblasti vojne istorije. Poslediplomske specijalističke studije završio sam na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu 2006. godine, s radom iz područja elektronske psihologije. Magistrant sam na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, smer međunarodni odnosi. Osim navedenog, pohađao sam i privatnu Školu slikanja ruskog realizma “Pavel Čistjakov” od 1998-2000. godine u Beogradu, te školu web dizajna “Link Group”, Međunarodni centar za edukaciju i informatiku, Beograd.

Od 1996. do 1998. godine obavljao sam poslove bezbednosti lica i imovine u d.o.o. “Progard”, Beograd. Od 1999. do 2003. bio sam vlasnik galerije-knjižare “Pegaz” u Novoj Pazovi, učestvujući s vlastitim radovima na više grupnih izložbi umetničkih slika u Srbiji. Poslednjih nekoliko godina objavio sam niz članaka iz oblasti elektronske diplomatije, cyber-ratovanja i međunarodnih odnosa u raznim časopisima (E-magazin, Internet ogledalo, InfoM).

Trenutno se bavim naučno-istraživačkim radom iz oblasti elektronske diplomatije i međunarodnih odnosa, s posebnim osvrtom na psihologiju međunarodnih odnosa i istoriju nemačkog i francuskog naroda.


Dario Kršić
 

Knjige ››

Diplomatija i pregovaranje u informacionom društvu
Diplomatija i pregovaranje u informacionom društvu


Vojnik i država


Svetska politika
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022