avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Realni Produžetak Života ›› Lekovite Seanse
 
Lekovite seanse

LEKOVITE SEANSE

Georgij Nikolajevič Sitin

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-87971-36-3
 285 strana
 A5
 990,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić


Ova knjiga je potrebna svakom, ko radi s motivacijama G. N. Sitina, a posebno onima, koji se tek spremaju da počnu da rade na sebi. U njoj se razmatraju principi rada s motivacijama, ukazuje se kako one deluju na čoveka, kakve psihološke tehnologije su potrebne da bi ispoljile maksimalno dejstvo, koje reči su posebno efikasne. Čitalac će u knjizi pronaći mnogo korisnih informacija o tome: šta je duša, kakve su njene mogućnosti, kako duša utiče na fizičko telo čoveka, zašto počinje starenje, kako ga savladati, usled čega se nagomilavaju bolesti, kako s njima izaći na kraj, kako obnoviti životnu snagu i drugo.

U knjigu su uključene lekovite seanse iz 2008.-2010. godine. Svaka seansa je posvećena određenoj temi. Posebno detaljno objašnjava se, kako raditi na stvaranju nove mladosti, kakvi se problemi javljaju na tom putu, kako s njima izaći na kraj. Na kraju svake seanse dati su odgovori na pitanja.
Ideja sprovođenja lekovitih seansi uz razjašnjavanje mehanizama ozdravljenja duše-psihe i fizičkog tela rađala se veoma dugo, u procesu javnih nastupanja i referata na Sveruskim kongresima "Profesija i zdravlje radnog stanovništva Rusije". Posebnu važnost imao je poziv od Patrijarha Moskovskog i cele Rusije Alekseja II da podnesem referat u hramu Hrista Spasitelja 25. novembra 2005. godine o naučnom shvatanju mogućnosti življenja bez starenja. Referat je završen uz ovacije ogromnog auditorijuma.

S obzirom da je lečenjem mojom metodom, prema medicinskim pokazateljima, prestalo starenje kod skoro 350 starijih muškaraca i žena, u dobi od 60 do 80 godina, ja sam u oktobru 2010. godine nagrađen ordenom "Za službu Rusiji".

Sadržaj lekovitih seansi i propratna objašnjenja obogaćivani su zahvaljujući naučnim otkrićima u procesu stalnog naučnog rada. Otkriće i formulisanje Zakona Vasione povećalo je efikasnost lekovitih seansi.

Otkrio sam da u Vasioni postoje dve vrste materije - duhovna i fizička. Duhovna materija je viši oblik materije, koja upravlja fizičkom materijom. Misao čoveka i njegova duša su duhovna materija. Misao čoveka menja anatomske strukture fizičkog tela i duhovne strukture duše-psihe. Mi neizbežno moramo prestrojavati celu medicinu na bazi tog zakona.

Otkriće antirazuma je nova etapa u sadržaju lekovitih seansi. Viša duhovna materija Vasione ima dve strane: pozitivnu - razum i negativnu - antirazum. U svesti čoveka takođe postoje dve strane: pozitivna - razum i negativna - antirazum. Na čoveka deluje kako spoljašnji antirazum Vasione, tako i unutrašnji antirazum svesti.

Antirazum primorava čoveka da razmišlja o štetnim uticajima. Sa starenjem u čovečjoj duši nagomilava se sve više i više misli o štetnim uticajima, nametnutim spoljašnjim i unutrašnjim antirazumom. Te misli razaraju dušu i telo i ubrzavaju starenje.

Problem gušenja (neutralisanja) uticaja antirazuma je maksimalno porastao. Stvaranje motivacije za potpuno gušenje uticaja spoljašnjeg i unutrašnjeg antirazuma otkrilo je novu etapu u sprovođenju lekovitih seansi.

Pravoslavlje ispoveda preobraženje duše. Stvaranje Božanskog samopreobraženja, koje se u ovoj knjizi prvi put objavljuje, konačno je otkrilo svakom čoveku mogućnost života po zakonu razvoja, pri kojem nema starenja. Ja sam u 90. godini života. Nikada nisam tražio penziju, stalno radim.

Prema preporuci Saveta Federacije FS Ruske federacije (RF) u svim poliklinikama Severo-Zapadnog administrativnog okruga (S ZAO) grada Moskve koriste se lekovite motivacije na diskovima i u knjigama. Rukovodilac Uprave za zdravstvenu zaštitu SZAO grada Moskva Larisa Sergejevna Čeredničenko aktivno učestvuje u tom procesu. Postavljeni su temelji prestrojavanja medicine na bazi Zakona Vasione.
Georgij Nikolajevič Sitin
 
Lekovite motivacije kod obobljenja želudačno crevnog trakta
Lekovite motivacije kod obobljenja želudačno crevnog trakta

Lekovite motivacije za jačanje lokomotornog aparata
Lekovite motivacije za jačanje lokomotornog aparata

Zenska sreca
Lekovite motivacije za žensku sreću

Ishrana i hrana
Samopreobraženje
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019