lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Posebna Izdanja ›› Nameštanje atlasa
 
Namestanje atlasa

NAMEŠTANJE ATLASA

Predrag Đorđević


ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-87971-60-8
 246 strana
 B5
 880,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj

RENESANSA UMETNOSTI LEČENJA


Ako je medicina umetnost lečenja, a jeste, i ako su nam u medicini potrebne nove metodologije rada, a jesu, onda je ova knjiga renesansa umetnosti lečenja. Činjenice koje su iznete u ovoj knjizi prkose raznim autoritetima, hipotezama i teorijama, i kao takve učvršćuju temelje nauke kao primenjene logike. Potkrepljene detaljnim i studioznim analizama, već dokazanim i u oblasti konvencionalne medicine, našle su svoje teorijsko i praktično uobličenje i kroz svedočanstva hiljada zadovoljnih klijenata. Drago mi je da sam i ja jedan od njih.

Prirodna medicina nas podučava da se bavimo uzrokom problema i sagledavamo ga kroz prizmu kako medicinskih tako i nemedicinskih metoda, da bismo uzrok problema otkrili, razumeli i rešili blagovremeno. Baveći se uzrokom problema izmeštenosti atlasa i posledicama koje ta izmeštenost izaziva, u ovoj knjizi autor Predrag Đorđević jednostavno i lako prilazi čitaocu. Mora se odati priznanje i poštovanje tolikoj hrabrosti i odgovornosti autora koji je nastojao da nesebično podeli sa nama svoja stečena znanja i iskustvo.

Verujem da će ova knjiga ostaviti snažan utisak na svakog čitaoca, a ljudima koji autorova saznanja primene omogućiće blagorodan i plodonosan put ka izlečenju.

Doktor prirodne medicine Dragan Oljača
 
Grip prehlada kasalj i kijavica
Grip prehlada
kašalj i kijavica

Urinoterapija
Urinoterapija

Gladovanje
Gladovanje

Ishrana i hrana
Ishrana i hrana
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2020