avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Posebna Izdanja ›› Enciklopedija Čišćenja Čovečijeg Organizma
 
Enciklopedija ciscenja covecijeg organizma

ENCIKLOPEDIJA ČIŠĆENJA
ČOVEČIJEG ORGANIZMA

grupa autora

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
Cena
 86-902815-2-5
 304 strane
 B5
 1.210,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut ŠehićEnciklopedija čišćenja čovečijeg organizma predstavlja malu enciklopediju alternativne medicine. Ukoliko vas zanima alternativna medicina i njena filozofija ovo je prava knjiga uz pomoć koje ćete shvatiti sveobuhvatnost alternative i njenu moć lečenja najrazličitijih bolesti.

Knjiga počinje upoznavanjem i opisom građe fizičkog tela, energetskog tela čoveka, individualnim konstitucijama i tipovima karaktera čoveka, kao i bioritma i njegovog uticaja na organizam.

Drugi deo knjige je posvećen čišćenju organizma i sistemima lečenja koje predlažu različiti autori. Velika prednost ovakve enciklopedije jeste upravo u tome što ćete u jednoj knjizi naići na različite metode i uopšte različite filozofije lečenja organizma. Često se za isto oboljenje nudi više različitih metoda od različitih autora. Čitalac može sam odlučiti koja mu metoda više odgovara i nakon toga se može usredsrediti na njenu primenu. Svakom organu je posvećena posebna pažnja. Sve metode su sortirane po tome na koji se organ direktno odnose i praćenjem sadržaja koji je veoma detaljno urađen veoma se lako možete snaći u gomili interesantnih informacija.

Treći deo predstavlja indeks mnogih oboljenja koji se mogu lečiti tehnikama iznetim u ovoj knjizi. Za svako oboljenje dato je objašnjenje, kao i preporuka lečenja odgovarajućom metodom.


"Pred nama je jedna neobična knjiga, tako skromna u obimu, a tako zvučna u naslovu -
Enciklopedija čišćenja čovekovog organizma. Čitalac s pravom očekuje da na samom početku otkrije ovu enigmu. Ništa lakše.

U knjizi su sabrana iskustva iz drevne i savremene medicine poznatih naučnika, lekara i narodnih lekara koji u prirodi i načinu života ljudi pronalaze lekove za mnoge bolesti, ali i mogućnost da do duboke starosti očuvaju vedar duh i krepko zdravlje.

U tri poglavlja pod različitim naslovima: Korisne informacije; Sistemi i načini čišćenja organizma; Oboljenja i čišćenja čitalac može da sazna kojim postupcima, metodima i načinima je najbolje osloboditi organizam opasnih otrova koje svakodnevno unosimo hranom, vodom za piće, vazduhom koji udišemo. Pored toga, može da sazna nešto više o svojoj fizičkoj konstituciji, crtama karaktera, energetskim poljima, biološkim i lunarnim ritmovima i njihovom uticaju na organizam za vreme čišćenja. Neki opisi ilustrovani su crtežima, a u slučajevima gde se opisi načina čišćenja različitih delova organizma poklapaju, ukazano je na izvor informacija.

Koliko ćemo vremena posvetiti svom zdravlju i koji ćemo metod odabrati da iz organizma izbacimo opasne toksine, zavisi od nas samih."

prevodilac Mahmut Šehić
 
Grip prehlada kasalj i kijavica
Grip prehlada
kašalj i kijavica

Urinoterapija
Urinoterapija

Gladovanje
Gladovanje

Ishrana i hrana
Ishrana i hrana
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019