lunarni kalendar
lunarni kalendar
Autori ›› Hulda Klark
 
HBernard Džensen

   Bernard Džensen


   Jedan od američkih pionira nutricionista doktor Bernard Džensen počeo je svoju karijeru 1929. godine kao lekar kiropraktičar. Ubrzo je počeo da se bavi ishranom u potrazi za lekovima za svoje zdravstvene probleme. U godinama napredovanja, dr Džensen je imao za učitelje divove kao što su dr Benedict Lust, John Tilden, dr John H. Kellogg, i dr V. G. Rocine. Kasnije, lično je posmatrao načine ponašanja ljudi različitih zajednica, u više od pedeset pet zemalja, otkrivajući važne veze između hrane i zdravlja.

Dr Džensen je takođe podučavao druge širom sveta, uključujući i neke ljude u egzotičnim gradovima na Istoku. Dobio je poziv od kineske vlade da predaje iridologiju u Kini, a od tajvanske vlade da osnuje Odeljenje za iridologiju u velikoj bolnici za veterane u Tajpeu. Takođe je proveo dvadeset sedam dana držeći časove iridologije studentima entuzijastima u Maleziji. Godine1955. dr Džensen je osnovao ranč Hiden Veli u Eskondidu, Kalifornija kao kutak i centar za učenje koji je posvećen isceliteljskim principima prirode.

Tokom godina dr Džensen je primio mnogo prestižnih nagrada i priznanja za svoj rad na polju ishrane i veštine lečenja. Ova priznanja uključuju .Knighthood in the Order of St. John of Malta", "Dag Hammarskjold Peace Award of Belgium" i nagradu Kraljice Juliane u Holandiji. On je takođe autor brojnih članaka i bestselera. U devedesetim godinama nastavlja da predaje, putuje i uči.
 
Knjige ››

Terapija za sve bolesti
Vodič dr Džensena za bolju negu organa za varenjeEnciklopedija ciscenja covecijeg organizma
Enciklopedija čišćenja čovečijeg organizma

Jacanje organizma u starijem dobu
Jačanje organizma u starijem dobu

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem

Lunarni kalendar za 2011. godinu
Lunarni kalendar 2011-2019
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022