avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Realni Produžetak Života ›› Besmrtnost
 
Besmrtnost

BESMRTNOST

Georgij Nikolajevič Sitin

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
Cena
 978-86-87971-67-7
 221 strana
 A5
 990,00 dinara
Gde da kupim knjigu?
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić


Mišljenje akademika Sitina o besmrtnosti mogu mnoge začuditi, ali ne i one koji su imali prilike da čitaju njegove lekovite motivacije. Prihvatanje konačnosti ljudskog života i ograničenosti aktuelnim poimanjima zvanične nauke po pitanju ljudskog organizma i naročito duše, nisu svojstvene ovom četvorostrukom doktoru nauka i ruskom akademiku. Njegov sistem motivacija nas sve vreme uči da možemo mnogo bolje i više, kako na području zdravlja, tako i šire. Knjiga Besmrtnost ide korak dalje; ona je za one smele i otvorenog uma.
Georgij Nikolajevič Sitin je jedini naučnik, koji je dokazao, da se može osloboditi od zemaljskog nasleđa starenja, umiranja i živeti mladalačkim, zdravim, srećnim životom u potpunom duhovnom komforu, u punom zdravlju, u punom blagostanju hiljadama godina.
Mogućnosti čoveka su neograničene. Obraćajući se svemogućem Bogu – Ocu cele velike Vasione, pomoću misli, koje leče, svaki čovek može otkloniti potencijalne poremećaje u organizmu, obnoviti zdravlje i dovesti dušu i telo u potpuni sklad s informacijom Boga o tome, da je on besmrtan. Potrebno je samo da usvajate isceljujuće misli, koje se u pripremljenom obliku daju u knjizi i da uporno radite na sebi. U glavi Lekovite informacije sadrže se manje po obimu isceljujuće misli, koje svaki čitalac može koristiti za brzo ozdravljenje i ubrzani prelazak na život prema novom nasleđu od Boga.
Za širi krug čitalaca.

 
Samopreobrazenje
Samopreobraženje

Lekovite motivacije kod obobljenja želudačno crevnog trakta
Lekovite motivacije kod obobljenja želudačno crevnog trakta

Lekovite motivacije za jačanje lokomotornog aparata
Lekovite motivacije za jačanje lokomotornog aparata

Gladovanje
Gladovanje
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2019