lunarni kalendar
lunarni kalendar
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Posebna Izdanja ›› Lunarni Kalendar za 2007. Godinu
 
Lunarni kalendar za 2007. godinu

LUNARNI KALENDAR ZA 2007. GODINU

Genadij Petrovič Malahov

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
 86-82363-60-7
 140 strana
 A5
RASPRODATO!
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić


U prodaji je novi Lunarni kalendar 2022-2029!


"Ova knjiga je specijalizovani priručnik sa savetima za lečenje, za svaki dan 2007. godine, koja će vam zameniti masu literature i kalendara na temu lečenja. Time se ona znatno razlikuje od predhodnih. Što se tiče 2007. godine, date su konkretne preporuke: šta je potrebno uraditi danas, šta sutra, šta prekosutra, kako se pripremiti za jednu ili drugu bolest, i kada se treba čuvati. Pored te važne osobenosti, u knjizi su data specifična znanja po mnogim pitanjima u odnosu na vlastito zdravlje, a navedeni su i neki saveti i recepti za pripremanje odvara (čajeva), ekstrata za lečenje nekih oboljenja."

"U knjizi-kalendaru pod nazivom Lunarni kalendar za 2007. godinu date su zdravstvene preporuke imajući u vidu najpovoljnije vreme njihove primene u 2007. godini, kao i razni saveti i objašnjenja koja će pomoći odraslima da ojačaju i poboljšaju svoje zdravlje.

Aktivnost funkcija čovečijeg organizma ne poklapa se sa opštim kalendarom. Sledeće beleške tipa "72 dana aktivni su jetra i žučna kesa" ukazuju u koje godišnje doba i koliko vremena je funkcija jetre najjača. Zbog toga se svakom čoveku preporučuje da uskladi vlastiti zdravstveni program sa datim preporuka, što će povećati efikasnost lekovitih terapija.

Opšte primedbe: Prema istočnom kalendaru 2007. godina počinje 17. februara i to je godina "Crvene svinje". Zemlja se nalazi u energetskom sektoru, i najpovoljnija je za lečenje srca i tankog creva. U ovoj godini Zemlja se nalazi u energetskom sektoru koji stimuliše rad tih organa. Za osobe sa oslabljenom funkcijom srca i tankog creva nastupajuća 2007. godina je veoma povoljna. Neki problemi sa navedenim organima mogu nastati u periodu njihove najveće aktivnosti, kod ljudi kod kojih su te funkcije po prirodi jake. Ti problemi su vezani sa prepobuđivanjem i bioritmološkom prestimulacijom. Treba ih regulisati odgovarajućim terapijama, načinom života i dijetom."

"Svaki lunarni dan ima svoju vlastitu energiju, koja je povoljna za sprovođenje jednih ili drugih zdravstvenih mera. U Lunarnom kalendaru navedeni su lunarni dani i njihov početak, a u tekstu koji sledi dat je kratak opis. Za vreme lunarnih dana trudite se da se pridržavate preporuka za taj dan.

Treba razlikovati pojmove "lunarni dan" i "sunčani dan".

Pod "lunarnim danom" podrazumeva se vreme između dva izlaska Meseca. U lunarnom mesecu može biti 29 ili 30 lunarnih dana.

Pod "sunčanim danom" podrazumeva se vreme između dva izlaska Sunca. Vreme nastupanja lunarnog dana obično se ne poklapa sa vremenom nastupanja sunčanog dana."

Genadij Petrovič Malahov
 
Ciscenje organizma
Čišćenje organizma

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem

Gladovanje
Gladovanje

Ishrana i hrana
Ishrana i hrana
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2022