avantura
putevi i bespuća
Prometej Beograd
Knjige ›› Alternativna Medicina ›› Posebna Izdanja ›› Lunarni Kalendar za 2006. Godinu
 
Lunarni kalendar za 2006. godinu

LUNARNI KALENDAR ZA 2006. GODINU

Genadij Petrovič Malahov

prevod: Mahmut Šehić
ISBN
Obim
Format
 86-82363-60-7
 220 strana
 А5
RASPRODATO!
Sadržaj
 
Suizdavač: Mahmut Šehić


U prodaji je novi Lunarni kalendar 2011-2019


"U knjizi-kalendaru pod nazivom Lunarni kalendar za 2006. godinu date su zdravstvene preporuke imajući u vidu najpovoljnije vreme njihove primene u 2005. godini, kao i razni saveti i objašnjenja koja će pomoći odraslima da ojačaju i poboljšaju svoje zdravlje.

Aktivnost funkcija čovečijeg organizma ne poklapa se sa opštim kalendarom. Sledeće beleške tipa "72 dana aktivni su jetra i žučna kesa" ukazuju u koje godišnje doba i koliko vremena je funkcija jetre najjača. Zbog toga se svakom čoveku preporučuje da uskladi vlastiti zdravstveni program sa datim preporuka, što će povećati efikasnost lekovitih terapija.

Opšte primedbe: Prema istočnom kalendaru 2006. godina počinje 29. januara i to je godina "Crvenog psa". Zemlja se nalazi u sektoru primarnog elementa "vatra", koji je crvene boje i najpovoljniji je za lečenje srca i tankog creva. U ovoj godini Zemlja se nalazi u energetskom sektoru koji stimuliše rad tih organa. Za osobe sa oslabljenom funkcijom srca i tankog creva nastupajuća 2006. godina je veoma povoljna. Neki problemi sa navedenim organima mogu nastati u periodu njihove najveće aktivnosti, kod ljudi kod kojih su te funkcije po prirodi jake. Ti problemi su vezani sa prepobuđivanjem i bioritmološkom prestimulacijom. Treba ih regulisati odgovarajućim terapijama, načinom života i dijetom."

"Svaki lunarni dan ima svoju vlastitu energiju, koja je povoljna za sprovođenje jednih ili drugih zdravstvenih mera. U Lunarnom kalendaru navedeni su lunarni dani i njihov početak, a u tekstu koji sledi dat je kratak opis. Za vreme lunarnih dana trudite se da se pridržavate preporuka za taj dan.

Treba razlikovati pojmove "lunarni dan" i "sunčani dan".

Pod "lunarnim danom" podrazumeva se vreme između dva izlaska Meseca. U lunarnom mesecu može biti 29 ili 30 lunarnih dana.

Pod "sunčanim danom" podrazumeva se vreme između dva izlaska Sunca. Vreme nastupanja lunarnog dana obično se ne poklapa sa vremenom nastupanja sunčanog dana."

Genadij Petrovič Malahov
 
Ciscenje organizma
Čišćenje organizma

Lecenje disanjem
Lečenje disanjem

Gladovanje
Gladovanje

Ishrana i hrana
Ishrana i hrana
Na vrh stranice -:|:- Gde kupiti knjige?
Copyright © IGP Prometej Beograd 2006-2018